Kilde: Erhvervsstyrelsen Mandag d. 27. apr. 2020 - kl. 11:00

Seneste regnskab fra LUNDGAARD TØMRER-SNEDKERFIRMA ApS og 4 andre lokale virksomheder

LUNDGAARD TØMRER-SNEDKERFIRMA ApS i Solrød Strand kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 2,0 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LUNDGAARD TØMRER-SNEDKERFIRMA ApS en bruttofortjeneste på 8,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,8 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BRDR. LARSEN VVS ApS i Solrød Strand kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 256.538 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BRDR. LARSEN VVS ApS en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KIM OLSSON A/S i Solrød Strand kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 443.826 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KIM OLSSON A/S en bruttofortjeneste på 4,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,7 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


DELFIN SENGECENTER ApS i Solrød Strand kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på -528.582 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2018 til 30. september 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DELFIN SENGECENTER ApS en bruttofortjeneste på 2,4 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Daner's Malerservice ApS i Solrød Strand kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 51.118 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Daner's Malerservice ApS en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler