Stadig ledige pladser til den nye sæson

Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Solrød Gymnastikforening

Tilmeldingen er åben og vi har stadig ledige pladser på flere af vores hold.


Se alle vores hold på www.solrodgf.dk


Vores sæson starter i september og de fleste hold stopper til vores opvisning den 30/4-22. Vi blev i foråret en ”Springsikker Forening”, hvilket betyder at vi har fået en officiel certificering i spring fra DGI og GymDanmark. Vi har omkring 100 frivillige som står parat til at tage imod jer på de forskellige hold. Fælles for holdene i Solrød Gymnastikforening er at vi har et godt sammenhold.


Vi har mange forskellige hold til børn og unge

I SGF er der hold til alle. Familiehold til vores mindste gymnaster, hvor de mindste gymnaster er årgang 2020, Dansehold til piger i alderen 3 – 9 år og Springhold til børn 5-14 år. Vi har springhold de fleste af ugens dage. Vi har også Parkour og drengespring for de seje gymnaster, samt Børnehold med spring og leg. Team Elvira som er et opvisningsrytmehold fra piger 14-20 år. Jump4fun for sårbare børn og unge. Power-teen-dance for teenager som vil i for


Voksenhold

Vi har også stadig ledige pladser på nogle af vores voksenhold, her iblandt CrossGym, motionsboksning, Effektiv Pilates, Strong Nation, Body and Mind, Zumba.


Her er hold til alle. Vi ses i Solrød Gymnastikforening
Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Solrød Gymnastikforening.
Kilde: Solrød Gymnastikforening