Ambitiøs og engageret digitaliseringskonsulent til Center for Politik og Digitalisering

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for digitalisering, er du fagligt ambitiøs, og tør du tage ansvar? Har du mod på at være helt tæt på den øverste ledelse og have et tæt samarbejde med kommunens centre? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en digitaliseringskonsulent, som vil være med til at styrke og udvikle kommunens arbejde med digitalisering. I Solrød Kommune har vi valgt at centralisere store dele af arbejdet med digitalisering, og derfor er Center for Politik og Digitalisering omdrejningspunktet og en aktiv samarbejdspartner i den digitale udvikling af kommunen. Vi sidder helt tæt på den øverste ledelse, som prioriterer og er optaget af digitalisering. Samtidig er vi en del af en organisation, hvor både ledere og medarbejdere tager digitalisering alvorligt, gerne vil samarbejde om det og er glade for vores hjælp. Derfor er der kort vej fra ide til handling – også på digitaliseringsområdet.

Det er os, der i samarbejde med alle centre i kommunen står for implementering af systemer, kontraktforhandlinger, leverandørstyring, økonomi, gevinstrealisering, databehandleraftaler osv. Det gør vi, fordi vi med en sådan centralisering tror på, at vi opnår den største faglige ekspertise og dermed den bedste implementering og brug af systemerne. Vi ser digitalisering som en grundsten i kommunens arbejde, som er med til at øge kvaliteten og effekten af arbejdet med borgerne og af det tværgående samarbejde i kommunen.

Arbejdsopgaver

Som vores nye digitaliseringskonsulent skal du bl.a.:

  • Implementere nye systemer i centre, herunder lave kontraktforhandlinger, databehandleraftaler, leverandørstyring mv.
  • Bidrage til vores systemoverblik, arkitekturoverblik mv., herunder udvikle og kvalitetssikre vores brug af Kitos ift. snitflader, systemafhængigheder, økonomi, databehandleraftaler mm.
  • Bidrage med strategiske overvejelser om kommunens arbejde med digitalisering og følge nye systemer i hele processen fra udarbejdelse af business case, udvælgelse af system, kontraktforhandling og -indgåelse, dybdeimplementering og aflevering af systemet til afdelingen/institutionen.

Som du kan se, er det en alsidig stilling med en høj grad af ansvar og kompetence. Du vil blive en del af et team på fire digitaliseringskonsulenter, en RPA-konsulent og en GDPR-konsulent, som har et tæt samarbejde med både it-afdelingen og de øvrige centre i kommunen. Din kontaktflade vil derfor blive meget bred. Vi er derudover medlem af Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening sammen med 12 andre kommuner, som samarbejder bredt om digitalisering.

Kvalifikationer

Vi lægger særlig vægt på, at du:

  • Har en relevant kandidatuddannelse
  • Kan planlægge, styre og sikre opfølgning, herunder bruge projektmodeller
  • Kan udarbejde business cases og arbejde med gevinstrealisering
  • På samme tid har overblik og kan fange detaljerne
  • Er selvstændig, tør tage ansvar og er fagligt ambitiøs
  • Er engageret, god til at samarbejde og bidrager til et godt arbejdsmiljø
Om os

Solrød Kommune har en flad ledelsesstruktur med højt til loftet og frihed under ansvar. Organisatorisk vil du blive placeret i Center for Politik og Digitalisering, der har ansvaret for de tværgående udviklingsprojekter i hele kommunen, herunder digitalisering. Center for Politik og Digitalisering fungerer i det daglige som et dynamisk og fleksibelt team, hvor vi løser vores opgaver sammen. I centeret er vi vant til at samarbejde på tværs af organisationen, og vi er gode til det.

Vi er en ambitiøs afdeling, som har fokus på at understøtte den brede ledelse i kommunen. Vi er en aktiv og central samarbejdspartner for alle kommunens centre, og vores kerneopgave er at skabe helhedsorienterede løsninger til gavn for hele kommunen. Vores arbejdsområder er understøttelse af byråd og fagudvalg, direktion og chefgruppe, organisationsudvikling, kommunikation og digitalisering.

Du får 13 gode kolleger, og derudover har vi et afdelingsfællesskab med It-afdelingen, hvor vi har 13 gode kolleger. Vi har fokus på at opnå de bedste effekter og resultater og på at skabe fleksible løsninger til gavn for hele kommunen. Vi har et godt arbejdsmiljø, en åben og ærlig dialog og en hyggelig og uformel stemning i afdelingen. Vi prioriterer, at der skal være balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår

Vi ser gerne, at du kan tiltræde stillingen pr. 1. april eller snarest derefter. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Solrød Kommune på www.solrod.dk. Du er også velkommen til at kontakte centerchef for Politik og Digitalisering Lise Bernhardt på tlf. 56 18 20 09.

Ansøgning

Send os din ansøgning via vores hjemmeside senest tirsdag den 5. marts 2024.


I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e59ab7c5)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Solrød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Solrød Kommune, Solrød Center, 2680 Solrød Strand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003203

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet