Barselsvikar søges til nærværende undervisning i fantastisk skolemiljø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har en lærer, som er i lykkelige omstændigheder, og derfor søger vi en barselsvikar på ca. 70% ansættelse, som vil noget med andre mennesker, er empatisk og har humor. Derudover skal du kunne se dig selv undervise i starterfasen med historie, kristendom og natur/teknologi i 2., 3. og 4. klasse.

Hvem er vi?
Vi er en skole, som lægger stor vægt på at samarbejde - i årgangsteams, faglig sparring og fagudvalg både på årgangen og på tværs af årgangene. Hos os ser vi værdien i at arbejde tæt sammen og sparre på tværs af fag og afdelinger. Vi arbejder blandt andet faglig sparring i dansk og matematik hver anden uge, ligesom vi har fagformænd og årgangskoordinatorer, som faciliterer refleksive drøftelser.

Vi er optagede af at skabe relationer og arbejde med et ressourceorienteret børnesyn, hvor det er helt naturligt at være i løbende dialog med børn og forældre - både det positive og det svære. 

Vi vægter dialog og inddragelse højt, fordi vi tror på, at de gode løsninger og forandringer skabes i fællesskab, hvor det giver mening og er tilpasset de lokale kontekster.

Vi vil rigtig gerne kunne og turde træffe beslutninger i praksis og have modet til at tænke ud af boksen - og helst i fællesskab med dine kolleger og ledelse.

Hvad gør vi?
Vi er en stor skole, og derfor arbejder vi på at samle skolen som en enhed og skabe traditioner for både børn og voksne på tværs af skolen. 

Fællesskab er vigtigt - både mellem børnene, lærerne og ledelsen. Derfor arbejder vi tæt sammen i teams om ‘vores børn’. Vi tænker fællesskaber både på kryds og tværs, og derfor har vi både fokus på fælles forløb og oplevelser på tværs af årgangen, ligesom vi også har venskabsklasser, hvor store og små mødes.  Vi lægger stor vægt på omlagte dage og uger som fx trivselsdag, festival, sag- og fagdage, naturfagsuge, international sprogdag, fastelavn, uge 6 m.fl., fordi vi rigtig gerne vil skabe anledninger til at bryde skemaet op og være nytænkende, eksperimenterende og være på tværs af skolen.

Vi er i gang med at videreudvikle vores ressourceorienterede børnesyn, hvor vi lyser på det, som børnene kan og vil, så de oplever, at de udvikler deres potentiale for deltagelse, trivsel og fagligt udbytte. Vi arbejder blandt andet med ressourceorienterede elevsamtaler to til tre gange om året for alle børn på skolen, ligesom at det ligger os meget på sinde, at alle børn skal opleve at mestre noget!

Vi tror på og arbejder ud fra kommunens retning om at danne børnene til selvstændige, livsduelige og socialt kompetente mennesker gennem en nytænkende og eksperimenterende undervisning. 

Ansøgningsfrist:
Der er ansøgningsfrist d. 31. maj, og vi afholder løbende samtaler.

Løn:
Efter gældende overenskomst

Vil du vide mere?
Kig ind på vores facebookside og dan dig et billede af skolen på https://www.facebook.com/munkekaerskolen/ eller få et hurtigt blik gennem vores video fra sidste års skolestart https://www.youtube.com/watch?v=zLOAbz8RE1o.

Du er også meget velkommen til at ringe viceskoleleder Julie Lentz på telefon 5618 2617


I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8bd1e137)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Solrød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Solrød Kommune, Tjørnholmvej, 2680 Solrød Strand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050942

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet