Bliv en del af Birkebo Vuggestue & Børnehave og vær med til at skabe magiske hverdage for små prinsesser og prinser

Profilbillede
dato

Da to af vores dygtige pædagogmedhjælpere skal ind og læse til pædagog søger vi to pædagogmedhjælpere til vuggestueafdelingen med opstart henholdsvis d. 1. august og 1. september. 

Langt, langt ude i det vidunderlige rige af Jersie, tæt ved skovens mystiske træer og havets eventyrlige bølger, ligger et magisk sted kaldet Birkebo Vuggestue & Børnehave. Her, hvor den røde jerndrage nemt kan bringe dig på en kort rejse på 30 min. fra Københavns hovedbanegård, venter en fortryllende mulighed for at blive en del vores team. 

I vores vuggestue findes tre hyggelige stuer, og vi har plads til 35 små prinsesser og prinser. I Birkebo regerer de voksne med hjertevarme, nærvær og omsorg. Vi skaber et trygt og varmt børnemiljø, hvor hvert eneste barn føler sig set, hørt og værdsat som en del af vores fællesskab.

Vores trofaste personalegruppe er en harmonisk blanding af både nyansatte og dem, der har beskyttet Birkebos magi i mange år. Vi værdsætter både forskelligheder og ligheder og ser begge dele som vores styrke. I Birkebo er vi ét samlet slot, hvor vi hjælper hinanden på tværs af vores afdelinger. Vi er passionerede omkring vores job og værner om både faglighed og samarbejde. Vores slot er fyldt med latter, hjertevarme og god (og dårlig) humor! 

Der afholdes ugentlige stuemøder og månedlige afdelingsmøder med plads til faglig fordybelse, vidensdeling og planlægning. Du vil opleve at have stor indflydelse og mulighed for at udfolde og udvikle dine egne magiske evner. 

Er du klar til at tage del i dette magiske eventyr og blive en del af vores fortryllende team i Birkebo? 

Send os din ansøgning, og lad os sammen skabe en eventyrlig hverdag for vores små prinsesser og prinser. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fortryllede rige!

Vi ser meget gerne at du kommer og besøger os og står også til rådighed ved spørgsmål telefonisk. 

Ved spørgsmål eller ønske om besøg kontakt:

Maria Skjødt Binderup, dagtilbudsleder, på 20 36 63 44 eller

Mette Ingebrekt-Sigersen, afdelingsleder, på 24 59 29 42. 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i Birkebo på Parkvej 5, Solrød Strand.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. 

 


I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bee22b92)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Solrød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Solrød Kommune, Parkvej, 2680 Solrød Strand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067024

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet