Handicaphjælpere/Personlig assistenter søges til erhvervsaktiv mand i Solrød Strand

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

OMRÅDE:  2680 Solrød Strand

Er du klar til en spændende udfordring? Bliv en del af vores helt nye team og tag del af etableringen af en ny BPA-ordning.
Vi søger energiske og dedikerede hjælpere/personlige assistenter til at være med til at gøre en forskel!

LIDT OM MIG:
Jeg er 50 år og en erhvervsaktiv mand som bor sammen med min familie i Solrød Strand. Min hustru og jeg har 2 børn, på henholdsvis 18 og 20 år, som er hjemmeboende. Derudover har vi 2 katte.

Til dagligt er jeg direktør i eget, globalt firma, med hovedkontor i Indonesien. Har virksomheder rundt om i verden, samt et kontor i Greve. Jeg har med min familie boet og arbejdet i udlandet i mange år, men i dag udgår jeg hjemmefra og via Teams, som er et af de redskaber jeg dagligt bruger i mit arbejde.

Jeg er positiv, rolig og imødekommende. Jeg er interesseret i min familie, mine virksomheder og næsten alt med sport, plus at se en god film.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg er bevilliget personlig assistent på arbejdsdage.
Når du er på arbejde som min personlige assistent vil opgaverne bestå i at, tage notater, hjælpe med at åbne vedhæftede filer,  koble op på teams, indkalde til team møder mm.

Noget af det vil foregå på engelsk, så hvis du er stærk heri vil det være en fordel. Flair for IT vil ligeledes være en fordel, men ikke et krav.
Jeg kommunikerer og arbejder via en GridPad hvor min “office pakke” er installeret. Da jeg ikke bruger min egen stemme, kræver denne kommunikationsform medmenneskelig respekt, empati, tålmodighed samt medinddragelse.

Som min handicaphjælper vil du skulle varetage opgaver som personlig pleje, praktisk hjælp, rengøring, madlavning, hjælp til indkøb, håndsrækninger, ledsagelse ud af huset mm.
Jeg har fysioterapi 2 gange ugentligt og har derimellem behov for at du hjælper mig med at vedligeholde min daglige træning. Øvelserne er nemme og du vil blive vejledt i dem forudgående af min fysioterapeut.

Vi bor i et skønt hus lige ved stranden, og der vil være et godt hjælperrum med vandudsigt, hvor der er gode muligheder at trække sig tilbage når jeg ikke har behov for din assistance.
Vores beliggenhed er tæt på offentlig transport.
Der vil i løbet af dagen være perioder hvor du gerne må kunne underholde dig selv, f.eks. imens jeg arbejder selvstændigt eller er sammen med min familie.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Ansvarsbevidst
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Skal tåle husdyr (vi har 2 katte)

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid/Fuldtid alt efter aftale
 • Sidste frist for ansøgning: 21.05.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 141,71 kr. eller 144,14 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 201098@handicapformidlingen.dk - gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Therese Jensen på mail: Therese@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 99 73 75 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 201098

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør - og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Solrød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS, Åsvejen, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027219

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet