Indkøbskonsulent til e-handel og kontraktstyring

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi ønsker at sætte ekstra fokus på e-handel og kontraktstyring i Solrød Kommune. Derfor søger vi en indkøbskonsulent til vores team, der primært skal arbejde med disse områder. Du vil blive en del af Center for Økonomi og Indkøb, hvor vi i Udbuds- & Indkøbsteamet i alt vil være fire personer.

Vi har en ambition om at arbejde mere proaktivt med kontraktstyring ud fra et koncept, hvor alle vores indkøbsaftaler/-kontrakter segmenteres efter en risikoprofil. Med en proaktiv tilgang til kontraktstyring vil vi blandt andet systematisk afholde opfølgningsmøder både med fagområder og leverandører. Vi vil følge op på krav i kontrakter og sikre, at kontrakterne bliver overholdt, herunder arbejde mere aktivt med de bodsbestemmelser, vores kontrakter indeholder.

Vi har for nylig implementeret et nyt e-handelssystem (Tellis). Målet er at få så mange bestillinger som muligt foretaget gennem systemet. Det kræver, at systemet konstant opdateres, så bestillerne kan stole på de produkter og priser, der er i systemet. Derudover skal e-handelsområdet udvikles, så mængden af produkter/ydelser, der kan bestilles, løbende øges. Endvidere skal der løbende ske introduktion til nye medarbejdere samt information til brugere, der ikke bruger systemet optimalt.

Dine primære arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Kontraktstyring og opfølgning på aftaler.
  • Udvikling og drift af E-handelssystemet.
  • Bidrage til implementering af nye aftaler.
Om dig

Vi forestiller os, at du kan sige ja til, at du:

  • Grundlæggende har et højt servicegen.
  • Har en praktisk tilgang til opgaverne.
  • Har sans for detaljer og arbejder systematisk.
  • Er undersøgende, nysgerrig og undrende.
  • Er dygtig til både mundtlig og skriftlig kommunikation.
  • Tager initiativer og kan jonglere med flere opgaver ad gangen.

Fagligt set er der forskellige tilgange til stillingen. Det er ikke et krav, men en fordel, hvis du har viden om eller erfaring med arbejde i en kommunal udbuds- og indkøbsafdeling.

Der også vigtigt, at du har god erfaring med brugen af kontorsoftwarepakken (Word, Excel og PowerPoint).

Vi tilbyder

Stillingen er placeret i Center for Økonomi og Indkøb, som er Solrød Kommunes centrale økonomifunktion, der i forhold til økonomiske forhold understøtter kommunens ledelse, dvs. byråd, direktion, chefgruppe og de decentrale ledere i både den daglige og den strategiske styring af kommunen. Du får arbejdsplads på rådhuset, som ligger tæt på Solrød Strand Station og Køgebugt-motorvejen. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab, hvor vi sidder 16 kollegaer sammen. Vi har en flad organisation, hvor der er kort vej fra idé til handling. Du vil opleve en god og uformel tone på alle niveauer med plads til nye idéer og det konstruktive med- og modspil. Du bliver en del af et fællesskab, som er præget af et godt kollegaskab og høj trivsel. Du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver, og vi arbejder med frihed under ansvar. Som projektansvarlig vil du have rige muligheder for selv at definere jobbet. I Solrød Kommune prioriterer vi fleksibilitet for medarbejderne. Vi har flekstid og Fleksibel Fredag i administrationen. Fleksibel Fredag betyder, at du som medarbejder fra uge til uge selv kan vælge, om du om fredagen vil arbejde hjemme, holde fleksfri eller arbejde på arbejdspladsen.

Overenskomst

Lønnen fastsættes ud fra kvalifikationer med den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med tiltrædelse pr. 1. september 2024 eller efter aftale.

Hvis du vil vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til lederen af udbud og indkøb Lars Engell på tlf. 56182275 eller mobilnr. 29395161.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag, så vi har den senest den 6. maj 2024, kl. 12. Første samtale afholdes 13. maj 2024. Eventuelt anden samtale afholdes den 21. maj 2024. Som led i rekrutteringsforløbet indhentes der telefonisk reference efter nærmere aftale med ansøgeren.

 


I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=99c29a59)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Solrød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Solrød Kommune, Solrød Center, 2680 Solrød Strand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027254

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet