Pædagog søges til dreng i Solrød Strand

Profilbillede
dato

Har du erfaring med autisme, og har du lyst til at være et positivt element for en 7-årig dreng, der har infantil autisme? Så læs mere om denne stilling på 15 timer om måneden!

Om stillingen

I denne rolle får du mulighed for at arbejde 1:1 med en 7-årig dreng, der har infantil autisme. Det er en chance for dig for at udvikle og bruge dine evner inden for autismeområdet og skabe en tryg og positiv relation, som bringer både familien, drengen og dig glæde. 

Din rolle bliver: 

  • At skabe nogle trygge og klare rammer for drengen, der tager udgangspunkt i hans behov. 
  • At planlægge nogle hyggelige aktiviteter, der skaber smil og glæde.
  • At aflaste familien, ved at tilbringe tid med drengen. 

Om dig

Vi søger dig med: 

  • Kendskab til autisme eller som ønsker at få det. 
  • Uddannet pædagog eller erfaren medhjælper.
  • Har erfaring med/eller ønsker at få erfaring med 1:1 relations arbejde.
  • Lysten til at gøre en forskel og forbedre livskvaliteten for denne skønne dreng og hans familie.

Arbejdstider

Stillingen indebærer en arbejdstid på 15 timer om måneden, primært med vagter om onsdagen fra kl. 14 eller 15 samt en weekenddag om måneden. 2 - 3 timer pr. gang. 

Datoer og tidspunkter kan aftales i samarbejde med familien.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler Christensen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Solrød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (2-4 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025906

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet