Solrød Ballroom fylder 10 år: En succesfuld, lokal danseforening

Foto: Solrød Ballroom. Solrød-dansere
dato

I efteråret 2013 søgte formandsparret Nina og Ove Christensen efter egnede lokaler i lokalområdet, hvor de kunne træne deres store passion – nemlig standarddans. Der fandtes umiddelbart ikke, hverken en egnet forening eller lokaler i Solrød, så de stiftede de deres egen forening; nemlig Solrød Ballroom.

Af: Solrød Ballroom

Efter nogle år gik det lige pludselig stærkt og foreningen fik vokseværk. I dag har foreningen over 120 medlemmer, hvoraf flere af parrene er aktive turneringsdanser både i Danmark og i udlandet.

Solrød Ballroom har i dag en lang række faste hold hvor der undervises i standard- og latindanse for såvel nybegyndere som turneringsdansere på højt niveau.

Derudover arrangerer foreningen også lang række åbne dansecamps, workshops og baller og musikarrangementer som alle er flittigt besøgt.


Formandsparret Nina og Ove Christensen (Foto: Privat)

Solrød Ballroom har også afholdt flere turneringer som det flittige formandspar har stået i spidsen for. Sidst var det et stort dansegalla som blev afholdt i Havdruphallerne i april dette år. Her var flere end 200 dansere på alle niveauer og fra hele landet samlet for kæmpe om podiepladserne.

Solrød Ballrooms 10-års fødselsdag skal selvfølgelig også fejres med et stort julebal, som er åbent for alle både inden- og udenfor foreningen.

Festen afholdes d. 02.dec. og her har Nina og Ove sat et flot program op med både workshop, middag og levende musik.

Hvis man vil vide mere om Solrød Ballrooms aktiviteter og/eller deltage i en de talrige aktiviteter kan man finde dem på www.solrodballroom.dk og på Facebook https://www.facebook.com/groups/112790468921508, hvor foreningen er repræsenteret bruges til at poste invitationer og opslag om deres mange aktiviteter.


Kilde: Solrød Ballroom
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.