Stjernebesøg på Basketball Jam-dag

Foto: Solrød Comets Basketball.
dato

I weekenden startede Solrød Comets deres børnetræning op med Basketball Jam-dag. Her kunne alle, der gerne ville prøve kræfter med basketball, få en chance for at se, hvad man hos Solrød Comets mener skal til for at lave en god børnetræning.

Her blev der øvet scoringer, lay ups, driblinger og ikke mindst kunsten at kunne aflevere bolden til hinanden. Disse færdigheder blev både leget ind, men også bygget op så børnenes motoriske færdigheder blev sat på prøve. Børnene gik til den og prøvede det bedste, de kunne og med gode råd fra instruktørerne, var der store fremgange at spore.

I al træning skal det være ok at fejle og dumme sig, så med det in mente, udfordrede de deres basketball evner til det yderste.

Da træningen var ved at slutte, mødte Solrød Comets maskot, ulven Komet op med et par venner. Han havde fået Bugs Bunny og Lola fra Space Jam til at hjælpe ham med at give de unge basketballspillere den helt rigtige start på deres nye sport.

De hjalp med at dele diplomer og medaljer ud samt lave en del selfies med de nye basketballspillere.

Der var en del nye spillere, der mødte op, så det ser lovende ud for den nye sæson, men i Solrød Comets er der altid plads til flere, der kunne tænke sig at spille basketball, og mon ikke Bugs og Lola vil møde op i løbet af sæsonen for at se, hvordan det går.

Solrød Comets børneafdeling har følgende hold:

Brug bolden, dette er et børnehavehold mix (født 2018-20) som træner hver lørdag fra 9:30 til 10:15.

U7 drenge/pige mix (født 2017 eller 0 klasse) der også træner lørdag fra 9.30 til 10:30.

U9 drenge/pige mix (født 2015-16 eller 1-2 klasse) de træner lørdag fra 9.30 til 10:30 men en ekstra træning vil komme i løbet af efteråret på Sydkystens Privatskole.

Til sidst er der de ældste hold i Solrød Comets basketball børneafdeling, og her har klubben et u11 drengehold og et u11 pigehold. U11 drenge træner hver tirsdag og torsdag 17-18:15.

U11 piger er ikke så mange, og de kunne derfor godt bruge nogle flere holdkammerater. Indtil videre træner u11 pigerne sammen med u13 pigerne hver mandag og onsdag fra 16-17:15. Når de er nok spillere, vil de rykke over på Sydkystens Privatskole og træne der ligesom drengene.

Kilde: Solrød Comets Basketball
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.