UngSolrød søger en relationsstærk underviser med socialpædagogiske evner til vores Fokus-forløb

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

UngSolrød søger en relationsstærk underviser med socialpædagogiske evner til vores Fokus-forløb

Vi søger en medarbejder til vores team af super dygtige medarbejdere i vores afdeling for Skole & uddannelse. Du bliver en del af et team af både lærere, pædagoger, vejledere samt mange andre, der brænder for at skabe de bedste forudsætninger for fælleskaber, læring og dannelse for de unge.

Du vil primært være tilknyttet fokus-forløbene, som er individuelle tilrettelagte lærings - og trivselsforløb af kortere og længere varighed for unge, som af forskellige årsager er faldet uden for rammerne i det traditionelle skolesystem eller afventer afklaring i forhold til videre forløb.

Målgruppen i vores Fokus-forløb er typisk psykisk sårbare unge mellem 14-18 år, der ikke er uddannelsesparate evt. på grund af faglige udfordringer, angstproblematikker, autisme og skolevægring. Alle forløb tilrettelægges individuelt i tæt samarbejde med relevant myndighed, forældre og i respekt for den unges forudsætninger og udfordringer.

Der vil komme til arbejde med de unge 1-1 og i små grupper. Undervisningen er tilrettelagt efter den unges forudsætninger, både i forhold til lokation, tid og umiddelbar formåen. Derudover bliver du en del af et team af både lærere, pædagoger, vejledere og en psykolog.

Jobbet er en fuldtidsstilling, og vi forventer at:

  • Du har relevant uddannelse eller baggrund; gerne lærer eller anden relevant pædagogisk eller didaktik baggrund
  • Du er omsorgsfuld og god til at indgå i relationer med unge og er i stand til at sætte deres kompetencer i spil omkring udviklende fælleskaber i et tæt samarbejde med forældre, kolleger og andre
  • Du er en teamplayer, der bidrager til fælleskabet og går forrest når det kræves og bakker op når det forventes
  • Du kan motivere og engagere eleverne ud fra de forudsætninger de bringer og skabe gode konstruktive og gensidigt anerkendende relationer til både elever og forældre
  • Du må gerne have erfaring med at arbejde på det specialiserede område også

Vi tilbyder

  • Et dynamisk og kreativt miljø med en uformel tone, højt til loftet og kort vej fra ide til handling
  • En alsidig og spændende hverdag med personligt og kollektivt handle- og råderum.
  • Kollegaer med høj faglighed og forskellige kompetencer, der brænder for at skabe de bedste forudsætninger for fælleskaber, læring og dannelse for de unge.

Lidt om os!

UngSolrød er en organisation, hvor udover ovennævnte består af Ungdomsskolens fritidsundervisning og klubber, 10Solrød, Erhvervsklasser, Solrød Musikskole, SSP og UUSolrød (KUI) og meget andet.

Vi engagerer os i opgaver og samarbejder, der styrker børne- og ungelivet i kommunen. Vi vægter pædagogisk fagliglig og ser det som en fordel at inddrage de unges stemmer. Vores arbejdsmiljø byder på højt til loftet, humor, holdånd, og gode kollegaer samt stor selvstændighed, indflydelse og frihed til at igangsætte nye tiltag og arrangementer.

 

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Stillingen er som udgangspunkt fuldtid men kan forhandles.   

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Kontakt os gerne for en uddybende samtale eller hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen: Souschef: Rikke Lund Kyllesbech tlf. 30468658. Leder Rasmus Blichfeldt 21225394

Ansøgningsfrist: 21 april 2024

Samtaler afholdes: 24 & 26 april  2024


I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=61ce1107)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Solrød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Solrød Kommune, Højagervænget, 2680 Solrød Strand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026060

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet