Vil du hjælpe en mand med at komme til træning to gange om ugen?

Profilbillede
dato

Vil du hjælpe en mand med at komme til træning to gange om ugen? Så læs med her!

Om opgaven

Stillingen er hos en ældre mand, der er blevet lam og sidder i kørestol. Han har brug for hjælp til at komme træning et par gange om ugen. 

Opgaven er at hjælpen manden med at komme afsted til træning, og køre ham derhen i hans handicapbil, så det er vigtigt, at du har et gyldigt kørekort. Du hjælper ham undervejs til træning fx med at tømme kateter, få noget at drikke mm., og kører ham hjem igen efter træning. 

Om dig                                

Du har måske erfaring med at hjælpe andre, men det vigtigste er, at du har lyst til at gøre en stor forskel i mandens hverdag. 

Som menneske er du rolig og stabil, og du trives godt med at arbejde 1:1 med en borger. 

Arbejdstid

Stillingen er på 7-8 timer om ugen. Arbejdstiden er i følgende tidsrum: 

Tirsdag ca. 12.00 - 15.30/16.00 

Torsdag ca. 11.30 - 14.30/15.30

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Solrød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027252

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet